lördag 5 september 2015

#5 and #6 of #29faces sept. 2015

Here are #5 and #6 of #29 faces sept. 2015

12 kommentarer:

 1. Lisää hymyä, joka nousee silmiin asti. Hienosti maalattu!

  SvaraRadera
 2. Svar
  1. Kiitos kun tykkäät ja kommentoit, Kikka!

   Radera
 3. Heitä en tunnista, onnellinen pari näyttää olevan.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Siinä Sofia on onnellinen prinsessa prinssinsä vieressä. Näköisyys ei tainnut oikein onnistua, oli niin iso urakka tehdä kaksi potrettia samaan kuvaan. Mutta kaksi kasvokuvaa kuitenkin.

   Radera
  2. Minä en tunne noita kuninkaallisia, siitä se johtuu, en edes tiedä, minkä maan prinsessoja tuollainen Sofia on!

   Radera
  3. No jos haluat, niin voin valaista, että naapurimme Ruotsin kruunupäitä he ovat. Jotenkin vain tarttuu tuo tieto, siksikin, kun kesällä oli komeat kuninkaalliset häät heille jotka televisioitiin kaikkinensa ja tulihan nekin katsottua, tunnustan. Kiitos SusuPetal kun ilmoitit asiain tilan.

   Radera
 4. Tsekkasin nyt netistä tuon pariskunnan, maalauksesi ovat näköisiä, kuten mielestäni kaikki sinun muotokuvasi ovat. Kateeksi käy, sillä itsellä ei taito riitä muotokuvamaalaukseen.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ai, sinä otit asiasta selvää! Hienosti tehty ja nyt tiedät sitten länsinaapurin kuninkaallisista ainakin Sofian, joka oli tavallinen Hellqvist, mutta vuosien seurustelun jälkeen sai kuitenkin prinssinsä, joka taas oli varmaan Euroopan tavoitelluin poikamies ja lisäksi niin komea! Eipä käy katteeksi, kyllä hänellä on siinä olemista, mutta uskon hänen selviävän tehtävästä bravuurilla. Nokkela tyttö kun on. Kiitokset vain kehuista, itse en tiedä muuta kuin että kasvoja on kiva maalata. Joskus tuli enemmän näköistä, joskus vähemmän.

   Radera