måndag 14 september 2015

#15 of #29faces sept. 2015


Played with dry pastel cryons on an old sketch. I think it turned out as a suitable face picture. Face 15 of 29 faces sept. 2015.4 kommentarer:

 1. Hieno työ vanhenevan miehen kasvoista. Iän myötä tulleet uurteet näkyvissä, ei mikään vanhus kuitenkaan vielä.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Sanotaanko, Armiida, että aikuinen mies! Miesten uurteet antavat lisää persoonallisuutta, naisten uurteista ei saa edes puhua! Kiitos, kun kävit kommentoimassa, vaikka se varmaan hidasta olikin, ottaen huomioon kuinka hitaasti tämä koneeni "raksuttaa" tällä hetkellä.

   Radera
 2. Antoi ensin varoituksen jostakin vaarallisesta sivusta ja kun menin nuolella takaisinpäin, niin antoi vasta tämän kommentti mahdollisuuden. Jotakin häikkää siinä nyt on.
  Oli muuten hieno tuo seuraavakin työsi- Laitan kommentin tähän, kun en tiedä pääsenkö oikeaan postaukseen sitä laittamaan.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Olen tuollaista epäillyt, kun on ollut nin "hiljaista". Hienoa, Armiida, että sinnikkyydellä pääsit läpi! (En tiedä, mitä se on, minulla on kyllä kaikki suojaus päällä eikä suojaohjelma varoita mistään, vaan kaikki on kunnossa sen mukaan.) Kiva kun tykkäät akvarellistani! Outoa oli tehdä sitä niin pitkän akryylijakson jälkeen. Kiitän kommentistasi!

   Radera