söndag 7 september 2014

Ongelmia ja ratkaisuja Problems and solutions

Parina päivänä on ollut ongelmia googlen kanssa, en vain ole päässyt blogeihini syystä, että salasana on VÄÄRÄ, vaikka tiedän ottaneeni oikean.  Selvisi, että se vain oli vaihtunut (oliko joku kaapannut?). Tai siis jotenkin vaihdettu.  Sain sen sitten vaihdettua uudeksi ja kaikki oli hyvin, kunnes taas sama tapahtui seuraavana päivänä eli tänä aamuna. Otin uuden salasanan ja jännitän nyt, kuinka kauan tämä toimii. Kuinka salasana voi vaihtua noin vain "itsestään"?
I have  had problems with coming in my blogs, because of changed password. How can a password be changed without my knowledge? I hope this works now longer than a few hours. It takes time all this, to correct all. I really hope, that it not happens again.  

Lohdutuksekseni ja toivottavasti lukijoiden iloksi panen viimeisimmän akvarellini tänne.
As a consolation to my self and hopefully as a joy for the readers I put here my latest portrait.

2 kommentarer:

 1. Minulla on myös ollut ongelmia ja ilmoitettiin, että tiliini on yritetty sisään. Kun katsoin tietoturvapuolelta, siellä oli satoja sisäänyrityksiä. Vaihdoin kiireesti salasanan, mutta sekään ei auttanut. Taas oli pyrkimystä. Vaihdoin vielä vaikeampaan salasanaan ja nyt on ollut muutaman päivän hiljaista. Muutenkin kone tai ohjelmat tökkivät koko ajan, katkeavat kesken laittamisen ja sitten on hankala taas jatkaa. Olen luullut, että ongelma on minun koneessani, mutta ei taida onneksi ollakaan. Toivotaan että alkaisi helpottaa.

  Maalauksesi piristää kyllä, nuo maagiset kirkkaat silmät jäävät seuraamaan. Hienon ihonvärin olet saanut vesivärillä. Minulle kasvojen maalaaminen on vierasta, siksi lähdin mukaan 29Faces-haasteeseen, että tulisi edes muutama tehtyä. Yritän kyllä vesivärilläkin, mutta tänään on hiilen vuoro...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hei Uuna, google arveli,että tilini on saatettu kaapata (kamalaa). en ole hoksannut katsoa tuota tietoturvaa, pitääkin tehdä. Aina olen luottanut tuohon tietoturvaohjelmaan, jonka kalliilla hinnalla lunastan joka vuois. Se ei ole sanonut mitään. Mutta kaksi kertaa vaihtui salasana tietämättäni. On se ihmeellistä ja ikävää, että on ihmisiä, jotka käyttävät aikansa tällaiseen toisten häirintään. Toivotaan, että menee tällä kertaa ohi. Muuten, on minullakin ollut tuonlaista tökkimistäl
   kiitokset kommentistasi maalaukseeni. On hyvä olla mukana tällaisissa haasteissa, sillä silloin tulee jotakin tehtyä ja palautekin innostaa (toivottavasti).Hiili, vesivärit ja liidut ovat minullakin ahkerammin käytössä, pian täytynee siirtyä akryyliin, sillä akvarellipaperini loppuu aivan kohta. Mukavaa pyhäpäivän jatkoa ja innokasta ahkeroimista piirtämisen parissa!!

   Radera