tisdag 15 april 2014

Tytön kuva A Girl Portrait


Pienen tauon jälkeen oli taas mukava syventyä akvarellimaailmaan. After a little break it was pleasant to dive in to the aquarelle world.

6 kommentarer:

 1. Hello,
  I nominated you for the Liebster Blog Award because you and your blog has captured my attention. Thanks for the connection and the inspiration. You can find the nomination here: http://poeticpostcards.blogspot.com.br/p/liebster-award.html
  Feel free to accept or ignore, but just wanted to give you a shout out, especially because I think you’re just so talented and everyone needs to see your work.

  SvaraRadera
 2. Hello Karla! Thank you for your attention and nomination for the Liebster Blog Award. I am glad, honored. I can say that it was something I needed just now for to brighton my day up. Of course I accept, it can take a little time for me to answer all the questions, but it will be. Thanks for your friendly comment about my art work:)

  SvaraRadera
 3. Voi että kun on taas hieno, sinä se vain olet niin taitava noiden akvarellien kanssa! Innostaa minuakin opettelemaan lisää ja lisää, etenkin nyt kun tuntuu, ettei kyseinen väline luonnistu omassa käytössä ollenkaan ;P

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kiitoksia Mia. Aina niitä hetkiä tulee välillä, kun tuntuu, että ei osaa mitään eikä millään ole mitään merkitystä ja tarkoitusta, mutta sitten ne hetket menevät ohi ja taas tuntuu ihan hyvältä. Työtähän se oppiminen vaatii, siis tarkoitan tekemistä. Rohkeasti vaan eteenpäin! Sinulla aivan ilmeisesti on taipumuksia, joten uskoa vain omaan tekemiseen. (Minä taas rupesin kirjoittamaan romaania tässä)

   Radera
  2. Hahaa, kiitos zempistä, olet kyllä niin oikeassa! On ihana sitten seurata muiden taidetta ja saada siitä inspiraatiota omaan työskentelyyn. Mukavaa Pääsiäistä!

   Radera
  3. Juuri niin, Mia. Kiitos, samoin sinulle!

   Radera