torsdag 26 december 2013

Luonnos Sketch

Luova lauantai haastaa mukaan luonnosten hengessä.  Löysin tämän luonnoksen Marilyn Monroesta, jonka tein hahmotellessani Marilynistä kuvaa. Hänestä oli vaikeaa löytää kunnon kuvaa, joten luonnostelin pikku kuvista, joita löysin netistä. Enkä tämän pitemmälle ole vielä päässyt aiheessa.
Sketch of Marilyn Monroe. Still working on it. I must find a better picture of her first.

10 kommentarer:

 1. Aihe on vaikea, kun kysymyksessä ovat kaikkien tarkkaan tuntemat ja persoonalliset kasvot. Kyllä näissä jäljillä ollaan :)

  SvaraRadera
 2. Hyvä alkuhan tässä on. Eniten tykkään tuosta ylimmästä vasemmalla olevasta kuvasta, siinä silmät on ihan Marilynin :)

  SvaraRadera
 3. Nimenomaan alkua. Siitä itsekin eniten pidän. Kiitos!

  SvaraRadera
 4. Kauniisti olet hahmotellut hahmot - useampi ilme saavutettu, Kaunis kynänjälki

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kiitos, Ritva myönteisestä kommentistasi!

   Radera
 5. Vaivattoman näköistä kynänjälkeä, tuossa ylhäällä vasemmalla silmät ovat todellakin Marilynin, keskellä pidän kasvojen asennosta ja huulista.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kiitos kommentista, SusuPetal! Juuri nuo kuvat ovatkin eniten "marilynimäisiä", jonkin verran myös oikealla alhaalla oleva suppusuu on häntä. Kaunis nainen, mutta yllättävän vaikea minulle ainakin piirtää. Luulin sen olevan helpompaa kuin miesten piirtäminen, vaan ei. Hyvää Uutta Vuotta ja uusia haasteita meille kaikille!

   Radera
 6. Mukavan näköistä luonnostelua ja keskimmäisessä jo todella kauniita yksityiskohtia.

  SvaraRadera
 7. Kiitos Holle! Pikku hiljaa sieltä toivottavasti se oikea löytyy...

  SvaraRadera