torsdag 19 september 2013

Paris, Pont des Tuilrirs

I sent just this picture to the Somewhere to sketch and  I will have it here on my blog and participate with it in Paint Party Freday. I have been busier than usually this week and to morrow a busy day too. It was a pleasure to use water colours after a few weeks with acrylic.
Lähetin tämä kuvan juuri Somewhere to sketch-blogiin, jossa ollaan loppukuun ajan luonnostelemassa Pariisin maisemia. Samlla osallistun tällä Paint Party Freday -haasteeseen. Tämä viikko on ollut kiireisempää kuin tavallisesti ja huomenna on myös koko päivä ohjelmaa.   Oli oikein mukava tarttua vesiväreihin muutaman viikon akryyliajan jälkeen.

4 kommentarer:

 1. Ihana työ ja vesivärit sopii sinun töihin hyvin.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kiitos, Sirkkis! Vesivärit on niin ihanan kevyitä ja jotenkin vain tunnen myös. että ne on "minun" välineeni (vaikkei välttämättä tämän työn perusteella, mutta yleensä). Mutta onhan kiva aina välillä kokeilla muuta. Kiva kun sinäkin niin tykkäät.

   Radera
 2. Pehmeä ja kaunis hetki. Tuonnepa kun pääsisi kävelemään.
  Kävin myös katsomassa tuota Somewhere---haastetta, se tuntuu mielenkiintoiselta ja Pariisissakin olen ollut, mutta nyt on niin monta haastetta menossa, että jätän tämän kyllä väliin ainakin toistaiseksi.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Uuna, kiitos. Pariisissa jatketaan tämän kuukauden loppuun. Sitten siirrytään muualle, muistaakseni Israeliin taas pariksi viikoksi. Sen jälkeen jatketaan eri paikoissa ainakin vuoden loppuun. Sitten varmaan jatkuu jossain muodossa edelleen. On mielenkiinoista käydä eri paikoissa. Olen nyt käynyt Lontoossa ja Pariisissa. Lontoossa ihan oikeastikin aikaisemmin muutaman kerran. Liity vain mukaan sopivalla hetkellä.

   Radera