måndag 2 september 2013

Pappi on präst

Näyttää siltä, että olemme saaneet persoonallisen näköisen kirkkoherran seurakuntaamme. Valitettavasti en vielä henkilökohtaisesti ole tavannut häntä, vaikka hän on ehtinyt olla jo  täällä jonkin aikaa.
Mutta lauantain lehdessä oli hänestä artikkeli, jossa hän kuulemma "puhuu suunsa puhtaaksi". Hän on nimittäin joutunut - kuten  useimmat edeltäjänsä -  seurakuntalaisten tai seurakunnassa toimivien maallikoiden kritiikin koheeksi. Artikkeli kertoi samoja asioita kuin ennenkin, mutta hänestä oli pari kuvaakin lehdessä ja niistä sain inspiraation seuraaviin piirroksiini. Koska en ole häntä luonnossa vielä nähnyt, en osaa arvioida, ovatko kuvat näköisiä.
Viimeisenä piirtämäni lyijykynätyö. En teckning med blyertspenna som jag gjorde sist.
Toisena tein värikynillä piirroksen. En teckning med färpennor, nr 2 i ordningen.
Ja ensimmäisenä tein tämän liitupiirroksen, teki mieli harjoitella liiduillakin pitkästä aikaa .
Först gjorde jag den här teckningen med torrkrita.
Alltså vår församling fick en nyt präst för ett tag sedan efter en lagom väntan. Nu har församlingsborna visat igen vad de går för och börjat klaga på sin präst. Därför illuminerade han lördagens tidning och jag fick inspiration av hans bild. Han har ett personligt utseende.Jag kan inte säga, om bilderna liknar honom, eftersom jag inte har råkat se honom i "reality".

4 kommentarer:

 1. Olet kyllä lyijykynän mestari! Minusta lyijykynäpiirros on paras, niin elävä ja hieno.

  Miksi et lähde mukaan 29 faces -haasteeseen. Sinulta se sujuisi mainiosti. Vielä ehtii, ei ole pakko aloittaa 1. päivä.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kiitos Uuna! En ole perehtynyt näihin haasteiden saloihin enkä tiedä miten menetellä. Jotenkin kai siitä saisi selkoa, mutta miten..

   Radera
 2. Sinulla on hyvä kielitaito, niin pystyt lukemaan ohjeet. Sinne pääset klikkaamalla tämän päiväisestä Leijonaisestani 29 Faces -haastetta. Siellä on monenlaisia neuvoja linkittämisestä. Itsekin jouduin linkittämään kolme kertaa ennen kuin sain kaikki kuvat pötköön. Voit kyllä kysyä minultakin, jos et ymmärrä jotain.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kiitos Uuna kannustuksesta ja neuvoista. Voinhan yrittää, kun ehdin. Olisihan se kivaa. Saa nähdä kuis käy.

   Radera