lördag 7 september 2013

My third face in the challenge

This time an aquarelle. I made this  in the summer but did not publish it. Because I had no time to draw a new face, I show it for you here now.  I am not so pleased with this, but it will show my intention, however, I hope.
Tällä kertaa kasvohaasteessa akvarelli. Tein sen jo kesällä, mutta en julkaissut silloin. Nyt tänään, koska aikani ei riittänyt uusien kasvojen maalaamiseen tai piirtämiseen, esittelen sen teille tässä.  En ole kovin tyytyväinen siihen, mutta siitä näkyy pyrkimykseni kuitenkin toivottavasti.

6 kommentarer:

 1. Olen tänään ollut kyläilemäsä ja sinä olet ehtinyt vaikka mitä.
  Kyllä tähän olisi syytä olla tyytyväinen. Minusta tämä on hieno. Vesiväri on vaikea materiaali muotokuvaan, mutta olet onnistunut erittäin hyvin.
  Olet tavoittanut mallin hypnotisoivat silmät.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kiitos Uuna! Jatkoin postaamista yöllä, olin myös illan poissa (synttäreillä). Vesiväri on vaikeaa, mutta myös kiehtovaa ja mielenkiintoista. Kiitos!

   Radera
 2. What a wonderful male face you have drawn! He has so much character showing in his face.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Faye, thank you! I am glad You see that in the picture.

   Radera
 3. Löysin äsken blogisi, osallistun itsekin kasvohaasteeseen. Tämä on minusta hyvä potretti, sillä henkilön elämänkokemus huokuu siitä, ja hän näyttää aivan todelliselta.

  SvaraRadera
 4. Kiitos, Vasi! Hauskaa, kun löysit tänne. Osallistuminen haasteeseen on jännä kokemus. Lähdenkin katsomaan löytäisinkö sinun blogiasi.

  SvaraRadera