tisdag 17 september 2013

Face nr 17 in the challenge 29 faces Kasvot

To say´s face is something between a fantasy and reality. I have many times tried to sketch and paint this girl but she is playing with me, I never come to a result i would like. Therefore I took one day the brush and began to paint. I only had as my goal to finnish the work somehow. To get a picture. 
This is the result. I like her as a portrait and what more, she has a liknes with her model too but she is stylized too.
Tämän päivän kasvot ovat tutut monista piiroksista ja maalauksista, joihin en ole ollut muotokuvana tyytyväinen.  Sitten kerran päätin saattaa loppuun tämänkin kuvan, aloin maalata ja tulos on tämä. Muotokuvana ihan ok, häköisyyttäkin on, mutta hän on stilisoitu myös.

6 kommentarer:

 1. Kaunis, silmätkin oiken ilosta loistavat!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kiitos Millin! Hauska että pidät! Vastasin aiemmin jo kerran, mutta koneeni ei näköjään ottanut sitä vastaan. Mokomakin.

   Radera
 2. Joskus maalaus on niin itsenäinen, että se haluaa johdattaa tiettyyn suuntaan. Se on ihmeellinen tunne, kun käsi ei tee, mitä itse haluaisi, vaan mitä maalaus haluaisi.
  Hieno maalaus tuli!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Uuna, on kyllä kumma juttu. Mitähän se maalaus sitten halusikaan. Pitääkin ruveta olemaan herkemmällä korvalla tekemisiään kohtaan. Kuten kerroin, ei millään onnistunut, kunnes sitten tämä johdatteli itseään tällaiseksi. Kiitoksia!

   Radera
 3. Svar
  1. Thank you, Rose! At last I am pleased with this portrait (I tryid to paint it so many times!)

   Radera