måndag 16 september 2013

Face nr 16 kasvot

A pencil drawing of  my favourit singer.

I have not drawn any fantasy pictures. All my pictures have a model in reality. I will get likenes in them!
Perhaps later I can draw or paint from my fantasy too.

Lyijykynäpiirustus suosikki laulajastani.
En ole täällä piirtänyt ainoatakaan kuvaa mielikuvituksestani. Kaikilla kuvilla on vastine todellisuudessa. Haluan saada yhdennäköisyyttä! Ehkä myöhemmin piirrän tai maalaan mielikuvituksesta myös.

10 kommentarer:

 1. Svar
  1. Clare, he can be much like Johnny Cash but it is not him, this is Charles Aznavour. Do you know his songs?

   Radera
 2. Sirkka You have so much talent and this is a most wonderful portrait!!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Diane, thank you! I love to draw him. I have learned plenties same time when I have worked on the pictures.

   Radera
 3. Profiilikuva on todella hieno. Haaveellinen, kauas katsova ilme on suuren taiteilijan ominaisuus. Olet hienosti tavoittanut sen.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kiitos Uuna. Hänellä on tosiaan tuollainen ilme kasvoillaan ja olen tietysti iloinen, jos siitä on tarttunut jotain kuvaanikin!

   Radera
 4. I have found that my fantasy faces are nowhere near as good a my "reality" ones, and that is because I am not able to imagine as interesting things as what I see if front of my. My fantasy faces all sortof look the same, whereas the real people all look different.

  But I'd say you have excellent likenesses here. They're great drawings! Very solid and interesting.

  SvaraRadera
 5. Coreopsis, it is intresting what you say about fantasy och real faces. I think I have noticed the same, if I draw a fantasy picture the face is there something of the same I allways draw. A stereotyp. Thank you for your words!

  SvaraRadera
 6. Olen nyt oikein ajan kanssa katsonut kaikki haastekuvasi ja ne ovat todella taidokkaita. Jokaisesta näkee, että on mallista maalattu, jokaisessa on omaa persoonaansa. Sen näkee, vaikka en heitä tunnekkaan.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kiitos Millin! Onpa hauskaa, että olet katsonut haastekuviani. Ja nähnyt niissä omia, erilaisia persoonia. Se on kaikkein paras arvostelu, minkä voi saada.

   Radera