söndag 29 september 2013

Face 29

To day is the last day in "the challenge of 29 faces". 29 days and 29 faces. It has been so interesting journey in september with all the faces from all the participating blogs! And to create a face every day it is also a job! I really thank the hostess in Ayala art blog for hosting this challenge, it has been an ispirative month on several ways.

The first sketch is an aquarelle without Picasa
and the lower picture is modified with Picasa.
Haikein mielin jätän hyvästit Challenge 29 faces -haasteelle.  On ollut todella mielenkiintoinen kuukausi kasvojen keralla, inspiroiva ja  työntäyteinen . Ehkä on hyväkin vähän hengähtää välillä. 

8 kommentarer:

 1. Upea maalaus! Piste kympin päälle! Nyt valinta on vaikea, mutta jotenkin pidän ilman picasaa versiosta, se on pehmeämpi ja lempeämpi.

  Kyllä on ollut tuhina kuukausi, mutta on se saanut minutkin katsomaan kasvoja ja maalaamaan niitä. Pitkä aika onkin kulunut edellisestä varsinaisesta kasvokuvasta.

  Upeaa on ollut kierrellä katsomassa muiden töitä. Hienoa että lähdit mukaan, olet yksi parhaimmista kasvokuvamaalareista.

  SvaraRadera
 2. Uuna, kiitokset sinulle ja menneelle syyskuulle. Oli todella mukava ja erilainen kuukausi. Kiitos komment(e)istasi!

  SvaraRadera
 3. Olen samaa mieltä Uunan kanssa, olet yksi parhaista muotokuvamaalareista!
  Olen iloinen kun haastenen kautta löysin blogisi. Aika on mennyt nopeasti ja nyt on aika tutustua haastekuviin vielä paremmin.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Millin, kiitän kauniisti sanoistasi, olen tietysti niistä iloinen ja siitä, että voimme olla yhteydessä näin blogistaniassa. Oli tosiaan niin kiireinen kuukausi, että syventymään ei juuri ehtinyt. Nyt voi katsella ja muistella ja arvioida.

   Radera
 4. Hello Sirkka! What a lovely portraits! I like both very much but I am partial to lots of color so I like the one with Picasa is my favorite.

  It is sad that our challenge is now over, but it was so enjoyable and I loved that we got to meet each other in our blogs! :)

  SvaraRadera
 5. Hello Diane! Thanks for liking the portraits. It is not so easy to say, which is best. I will learn more of Picasa and athor programs, so I shall use them too. Yes, that we met in blogs is one of the good things following from the challenge. The challenge gave much enjoyable. Have a nice evening and a new week!

  SvaraRadera
 6. Beautiful! I too love lots of colour and that the bright red with the green is lovely. Another super portrait! Congrats on finishing the challenge!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Thank you SL! Good that you too love lots of colours! It maybe is autumn that attemps to use bright colours, lots of them. Thank you for your kind words. I am missing yet this challenge:)

   Radera