lördag 17 augusti 2013

Muotokuvia akryyliväreillä Portraits in acrylic


Muotokuvia akryylillä Portraits in acrylic 

8 kommentarer:

 1. Sinulle ihmiset ovat tärkeitä ja sinua kiinnostaa maalata ihmisiä, muotokuvia. Se on mielenkiintoista ja hienoa. Minua ei niinkään kiinnosta muotokuvien maalaaminen. Yhdessä vaiheessa jonkin verran maalasin muotokuvia, mutta vähän niitä on.

  Hiukset ovat vaikea maalata, koska pitäisi maalata sekä kokonaisuutena että yksittäiset hiukset. Olet hyvin onnistunut hiuksissa, samoin silmissä, jotka aina sinulla ovatkin hienoja.
  Muotokuvasi elävät :-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kiitos, Uuna taas positiivisista sanoistasi. Jotenkin vain ihmisten kuvaaminen kiinnostaa, haluaisin oppia siitä aina vain enemmän. Ja työ tekijäänsä opettaa, joten näillä mennään. Hauskaa, että mielestäsi kuvani elävät.

   Radera
 2. Kauniita lapsia olet maalannut ja hyvin luonnollisia.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kiitos, Sirkkis! Kiva, kun mielestäsi olen saanut heidät luonnollisen oloisiksi:) Sehän on pyrkimys. Kauniita he ovat luonnostaan, pelkäsin, että tytöstä tulee liiankin kaunis. (Niin siinä käy, kun pienen ikänsä on piirtänyt "missien" kuvia huvikseen milloin mihinkin.)

   Radera
 3. Nämä ovat todella hienoja muotokuvia, todellakin luonnolliesn oloisia ja varmasti heidän piirteensäkin olet hyvin saanut esiin. Erityisesti ihastelen rohkeaa värien ja siveltimen käyttöä! Itsellä kun on tapana sortua liiaksi pipertämiseen :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kiitos, Anja! Kiva, että sinunkin silmään näyttävät luonnollisilta. Sanovat kuvia näköisiksi kyllä, he jotka tuntevat. Olen kyllä ihastunut värien käyttöön ja mielelläni vetelen voimakkaasti siveltimellä.

   Radera
 4. Upeita muotokuvia maalannut on hän ♥

  SvaraRadera
 5. Kiittää hän kovasti, Seijastiina!

  SvaraRadera