fredag 2 augusti 2013

Jälleen kerran Återigen Once again

Täällä blogissa tapahtuu kyllä kaikenlaista kummaa, siinä Uuna on oikeassa. Kuvat tulevat ja menevät. Minä vain en välillä kestä katsella niitä kuvia, joita tänne olen laittanut ja sitten  vain otan ne pois.Harmittaa, kun kuvan saamat kommentit jäävät pois myös, mutta on vain elettävä sen kanssa. Eilen laitoin tämän kuvan lievästi Picasalla käsiteltynä, en ollut siihen sitten tyytyväinen ja poistin sen. Alunperinkin se oli hiukan epäselvä,  kun kuvaa ottaessani ei ollut tarpeeksi valoa, oli jo iltahämärää. Nyt oli aurinkoista, joten tuli ehkä parempi.

          Siis   jälleen  taas kerran  Charles Aznavour, lyijykynä 2013.   Klikkaa kuvaa isommaksi.
Muut poistetut saavat unohtua.
Det händer saker här på bloggen, bilder försvinner, till och med bilder med text och kommentarer. Beklagar att kommentarer försvinner, men inget att göra åt saken. Klicka på bilden för att se den bättre.
Again en pencildrawing of Ch A. Click the picture to get it bigger.
                                

2 kommentarer:

  1. Älähän huoli, minunkin blogeissani tapahtuu aina välillä ihan kummallisia juttuja. Mitä me niistä, niin täytyy tehdä, mikä tuntuu oikealta ja hyvältä.

    Piirustus ainakin näyttää hyvältä. Valo on kyllä tärkeä, niin kuvaa ottaessa kuin piirustuksessakin. Tässä on pehmeä valo ja ilmekin on haaveellinen.
    On hyvä kun tutustuu malliinsa hyvin ja joka puolelta. Sinä olet ainakin tämän opin ottanut kirjaimellisesti. Malli on kyllä miellyttävä, hänestä tehtyjä kuvia katsoo mielellään.

    SvaraRadera
  2. Kiitos Uuna. Ajattelen samoin, on tehtävä niin kuin tuntuu hyvältä. Nyt olen tosiaan tutustunut tähän malliin niin perusteellisesti, että uudet haasteet jo tuntuvat kiinnostavilta.

    SvaraRadera