söndag 28 juli 2013

Henkilökuva Personbild
Tämä kuva on akvarelli idolistani. Ei ollut tarkoitus tehdä hänestä noin tuikean näköistä, näin vain kävi. Teen seuraavaksi lempeämmän ilmeen, kunhan ehdin.
Den här bilden är igen på min idol. Han blev litet streng i blicken, vilket inte var nog meningen. Nästa gång skall han se mycket  mjukare och mera leende ut.
A new pictures of my idol. I did not mean to make him so bitter outlooking, it just happened. In next picture I´ll make the face more smiling.
Ein Bild von meinem Idol. Er sieht so streng auf dem Bild aus, es war nicht so gemeint. Nächstens versuche ich ihn mehr lächelnd machen.

Toivotan tervetulleeksi uudet lukijat! 

8 kommentarer:

 1. Miten näet hänet tuikeana, minä näen myhäilevän miehen. Hieno väritys, pidän yleensäkin sinisestä, etenkin vesiväreillä. Hienot valot ja varjot.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Uuna, minusta hän näyttää kovin tiukkailmeiseltä. Tässä taas näkee, kuinka erilailla me ihmiset näemme yleensäkin kuvia. Kiitos kommentistasi. Minäkin pidän sinisestä, varsinkin ultramarinista. Olen iloinen, että pidät kuvan valosta ja varjoista. En siis niitä ole pilannut kuitenkaan.

   Radera
 2. Mycket fint! Tykkäsin heti tuosta Paljon nähneestä ilmeestä.

  SvaraRadera
 3. Kiitos Anne-Riitta ystävällisestä kommentista! Ajatella, että ilmeen voi tulkita "paljon nähneeksi"! Itse asiassa kyllä ihan oikea havainto.

  SvaraRadera
 4. No minne ne akryylimaalaukset nyt hävisivät? Kävin illalla poistamassa Meenartin lukijakuvan, koska poistin sen blogin. Samalla näin maalaukset ja tarkoitus oli myöhemmin tulla niitä katsomaan tarkemmin. Nyt ne ovat poissa :-o
  Laita ihmeessä takaisin...

  SvaraRadera
 5. Uuna, tuli niin kova itsekritiikki päälle, että poistin ne kuvat.

  SvaraRadera
 6. Minulla oli tänään mamma-päivä, eli käyn auttamassa äitiäni. Aamulla ennen lähtöä ehdin nähdä sivupalkissa uuden piirustuksen, mutta tämä on salaperäinen blogi, täällä kuvat tulevat ja sitten taas häviävät :-D
  Mutta älä välitä, minulla häviää välillä koko blogikin, tämän Uunan yritän pitää, mutta sivublogeja häviää aamu-usvaan...

  Piirustus näytti kyllä pikkukuvassa hyvältä, joten laita takaisin vaan...

  SvaraRadera
 7. Hienoa, että voit käydä äitiäsi auttamassa! - On tämä blogi, missä mikään ei ole pysyväistä. Kiva että sinä olet säilyttänyt sentään blogisi.

  SvaraRadera