måndag 26 november 2012

Taas loppui kuvatila Slut på bildutrymmet igen

Olen kuulemma käyttänyt kaiken valokuville annetun ilmaistilani. Mitäs nyt eteen, Pinneberg? En haluaisi ostaa mitään uutta tilaa. Jääkö sitten vain uusi blogi vaihtoehdoksi? Kertokaa te jotka enemmä asioista tiedätte, vai mitä pitäisi tehdä. Lopettaa bloggaaminen ehkä sitten. Vaikka nyt eletäänkin pimeintä vuodenaikaa, ei ehkä niin drastinen vaihtoehto houkuta. Tosin olen pimeyden myötä laiskistunut, kuten taitavat monet muutkin olla.  Ja joulu tulee kiireinensä. Joulusta puheen ollen, lahjavinkki:  uusi taulu seinälle!

Jag har använt allt gratis bildutrymme säger bloggern. Vad nu då, Pinneberg? Jag vill inte köpa något nytt ytrymme. Måste kanske börja en ny blogg i stället? Eller sluta med bloggande. Fast vi lever i årets mörkaste tid, känns det senare litet väl drastikt som alternativ.  Och julen närmar sig med sina bestyr, kanske att en ny tavla skulle passa på väggen!

5 kommentarer:

 1. Poista osa kuvista ja pienennä kuvakokoa, niin saat tilaa. Tämä on noin jokatoisessa blogissa nyt ollut ongelmana. Joidenkin kohdalla ei auennut lainkaan johtuen videoiden julkaisemisesta. Ne kun vievät paljon tilaa.

  SvaraRadera
 2. Leena ja Sirkkis! Kiitos neuvoista, poistanpa kuvia ja pienennän joitakin myös. Ostamaan kun en rupea mitään kuvatilaa! Mukavaa marraskuun loppua teille!

  SvaraRadera
 3. Muutan aina kaikki kuvat yleensä jpg:ksi. Ne vievät silloin tilaa vain muutaman kymmenen kilotavua. Yli yhden megatavun kuvia ei kannattaisi blogiin lainkaan laittaa.

  SvaraRadera
 4. Jpg:tä minäkin olen käyttänyt.Lopulta ei näytä auttavan mikään muu kuin ottaa kuvia pois. Poistin vahingossa profiilikuvanikin ja nyt siihen ei saa uutta tilalle. Vai onko jotain keinoa?

  SvaraRadera