fredag 16 november 2012

Sitä ja tätä ja yhtä jos toistakin

Bloggaaminen on jäänyt vähemmälle, aivan kuin facebookissakin oleskeleminen. Tuntuu, että on tähdellisempääkin tekemistä. Syksyn tullen on ollut paljon huolehtimista saattaa paikat talvikuntoon. Vieläkään ei kaikki ole valmista, mutta onneksi ei pakkanenkaan hätyyttele. Kahdeksan lämpöasteen nurkilla mennään päivisin. Päivät vain lyhenevät, usein ei päivä valkene ollenkaan, jos on pilvistä ja sateista.
Lintulauta on paikoilleen asetettu ja siellä käyvät niin pikku- kuin isommatkin linnut sekä muutama orava. On hauskaa seurata oravien touhuja, ne eivät aina ole kovin ystävällisiä lajitovereilleen kun ruoasta on kysymys. Oma suu on lähinnä niilläkin.
(kuva on otettu pyhäinpäivänä, ei ole muuta tarjolla juuri nyt)
Lisääntyvä pimeys saa aikaan jonkinlaisen tylsistymisen tunteen, tekee mieli vain käpertyä kokoon ja odotella kevään tuloa. Liekö siitäkin johtuen sain yhtäkkiä selkäni kipeäksi, oli kuin puukkoa olisi kierretty ristiselässä. Netistä selvisi, että ryggskott on kysymyksessä varmaan. Suomalaista vastinetta sain etsiä myös, se osoittautui olevan  noidannuoli! Erittäin kuvaava nimi, kuin noiduttuna tuli kipu täysin tyhjästä, kuin noidan ampumana, ja katosi sitten parin päivän päästä! Täysi mysteeri koko juttu.
Hiljakseen rustailen tuota nettikauppaviritystäkin. Olisi kai sen saanut tämän bloginkin yhteyteen. Nyt tein näin.

3 kommentarer:

  1. Svar
    1. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

      Radera
  2. Kiitos Marja-Leena, nämä joulun kukat todella piristävät ihanalla punaisella värillään. Vain yhtä amaryllistä olen ehtinyt maalaamaan. muuten ovat ehtineet kuihtua ennen kuin aikomus on siirtynyt todelliseksi yritykseksi.

    SvaraRadera