fredag 26 oktober 2012

Torstaisin På torsdagarna


Kokoonnumme muutama henkilö torstaisin Taideyhdistyksen tiloissa tapaamaan toisiamme ja maalaamaan tai piirtämään. Aloitamme joka kerta kahvittelulla. sitten teemme mitä kukin haluaa. Usein on jokin jo aloitettu työ, jota jatketaan tai sitten tehdään jotain uutta. Edellisviikolla lähdimme lopuksi katsomaan kaupungissa olevia  näyttelyitä. Kävimme Museossa, jossa oli kolme eri näyttelyä esillä. Kamerakerho Obscuran valokuvanäyttely, jossa oli paljon ihania valokuvia esillä. Ent. kaupunginarkkitehdin Italian matkoilla vuosien varrella tekemiä piirustuksia Italiasta. Näki kyllä. että arkkitehti oli asialla. Ja sitten Hanna Rönnbergin maalauksia vanhaan, hyvään öljyvärityyliin. Kyllä hän oli suuri taiteilija.
Ja sitten vielä poikkesimme yksityisessä galleriassa, jossa oli aivan toisenlaista tyyliä esillä. En vain valitettavasti ottanut kuvia, kun ei ollut kamera mukana.

Vi är några stycken som samlas på torsdagarna i Konstföreningens lokaler för att måla tillsammans. Först kokas det kaffe och pratet släpps löst. Sedan blir det helt fritt arbete i vilken stil man vill. Förra veckan blev det till slut besök på Museets utställningar, Obscuras fotografiutställning, förra stadsarkitektens teckningar från hans Italien-resor, samt Hanna Rönnberg-utställningen. Ännu besökte vi en privat gallerists utställning, som gick i en helt annan stil. Tyvärr ingen kamera med.

4 kommentarer:

  1. On aina virkistävää katsella toisten tekemiä maalauksia. Se jotenki avaa silmät ja saa uutta rohkeutta omaan maalaamiseen. Siis hyvin inspireedaavaa ;D

    SvaraRadera
  2. Sirkkis, näinhän se on, ja yhdessä tekeminen on myös inspiroivaa, kai se on yleisestikin niin, siis tehdään mitä tahansa yhdessä.

    SvaraRadera
  3. Kyllä on tärkeää tavata toisia samanmielisiä – ja joskus heitäkin, jotka ajattelevat aivan toisin! Minulla ei leipätyöni takia ole ollut aikaa taideaseuroille. Täytyy kai perustaa sitten oma maalle, kun pääsen muuttamaan pois täältä Hesasta. ;) Kiva automaalaus!

    SvaraRadera