måndag 30 juli 2012

Kesätouhuja Sommarsysslor

Heinäkuu on ollut helteinen. Krassien lehdet vain kellastuvat, vaikka muuten ne näyttävät voivan hyvin. Paikka on  suht. varjoinen, välillä auringonpaahdetta ja tuulista, jos tuulee lännestä.
Det har varit riktig högsommarvärme tidvis i juli. Krassens blad gulnar, fast växten annars tycks må bra.
Stället är delvis skuggig, sen är det solgass, och blåsigt om det blåser från väst.
Aina muiden touhujen lomassa tulee tehtyä kokeiluja ja luonnoksia.
Mellan varven blir det litet  skissat.

Akryyli on todella innostavaa. Täytyy hankkia enemmän näitä värejä!
Akryl är verkligen ett inspirerande medel. Måste fylla på i färgsortimentet.

6 kommentarer:

 1. Krassi on pirtea ja hentoinen , tykkään siitä

  SvaraRadera
 2. Nätit kukkaiskuvat ja sinulla on kyllä inspiroiva paikkakin tuolla maalata, niin rauhallisen näköinen :) Akryyleillä saa vahvaa väriä niin halutessaan välillä.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kiitos, paikka on rauhallinen ja inspiroiva:) Akryylillä saa tosiaan vahvaa väriä ja sitä on helppo käsitellä! ZsuZsa tiukkasi, miksei akvarellilla saa voimakkaita värejä mukamas! Täytyy vain ottaa sitä väriä reilusti pensseliin!

   Radera
 3. On sinulla ihana paikka maalata, tuolla minäkin mielelläni maalaisin..... Ihanan työn oletkin tehnyt ! Tykkään myös maalata suoraan aiheesta enemmän kuin kuvasta ! Hauskaa kun olen näkevinäni oman koivu-akvarellini tuossa kaidetta vasten ;)
  Akryyli minulle vielä aivan kokematon asia.... ehkäpä joskus ! Raikkaat värit tässä työssäsi !!

  SvaraRadera
 4. Ritvau,
  On se rauhallinen paikka ja kaunista ympäristöä.. Kiitos, jotenkin luonnosta suoraan maalatessa tulos on elävämpi kuin kuvista tehdessä, voihan se olla sattumaakin. Kyllä, koivusta siinä on akvarelli tai enemmän piirros. Koivun kyljessä on iso pahka... Ajattelin ennen, että akryyli on jotain klisheemäistä juttua, mutta on sillä ihan mukava maalata, kuin akvarellilla. akryylivärit ovat kirkkaita (kai niistä sekoittamalla saa sameampiakin värejä).

  SvaraRadera