torsdag 8 mars 2012

Viime viikolla Förra veckan

Viime viikolla soitettiin vanhainkodista, josko voisin asettaa näytteille tauluja heidän tiloihinsa. Tietenkin lupauduin, kun he kerran kysyvät. Eilen olin ripustamassa. Onneksi sain apua, olin todella aivan uupunut, kun vihdoin saimme kaiken valmiiksi. Toivottavasti vanhukset pitävät; mukana on maisemia heidänkin ympäristöstään, kirkko (jonka maalasin varta vasten tätä  näyttelyä varten ), kukkamaalauksia ja asetelmia. Kaikenkaikkiaan 16 taulua.
Niin väsynyt olin, että unohdin ottaa valokuvia, vaikka kamera mukanani olikin.

Förra veckan kom det ett samtal från åldringshemmet. Sysselsättningsterapeuten undrade, om jag hade tavlor att visa på en utställning i deras lokaler. Naturligtvis lovade jag att titta efter. I går var jag där och hängde upp ett 16-tal tavlor. Vilket jobb! Lyckligtvis fick jag hjälp.
Så nu hänger där några blomstertavlor, byggnadsbilder, några stilleben.
Så trött var jag efter avslutat jobb, att jag glömde ta bilder, fast jag hade kameran med.

4 kommentarer:

 1. Onnea näyttelyysi ja mukavan paikan sait niille. Toivottavasti mummot ja paapat nauttivat sinun maalauksista, ovathan ne niin kauniita. Tuo tulppanimaalaus on ihanin värein ja tosi suloinen.

  SvaraRadera
 2. Sirkkis,
  Kiitoksia sinulle:). Toivotaan, että ainakin katselevat ja myös nauttivat! Siellä he istuivat ruokasalissa, nauttivat kahvikupposesta ja keskustelivat keskenään, tai vain istuivat hiljaa.

  SvaraRadera
 3. Onnea näyttelyyn! Varmasti kauniit maalauksesi tuovat iloa heille! Ripustus on väsyttävää puuhaa, mutta mukavaa kuitenkin :)

  SvaraRadera
 4. Kiitos. Anja1
  Toivon niin. Ripustaminen on aivan kamalaa hommaa, tietysti myös mukavaa. Sinne kyllä on kutsuttu muitakin katsomaan kuin vanhainkodin asukkaita.

  SvaraRadera