fredag 13 januari 2012

Haahka, naaras Ejderhona l. åda

Löytöretki vanhojen kuvien parissa jatkuu. Tässä akvarelli åda eli haahkanaaras. Taustaa voisi vielä täydentää hahmottelemalla sinne merimaisemaa. Mutta kuva on vain jäänyt makailemaan muiden joukkoon...
Fyndresa bland äldre bilder fortsätter. Här en åda, ejderhona, akvarell. Mera bakgrund kanske skulle inte skada. Men bilden har bara blivit liggande bland alla de andra... 

8 kommentarer:

 1. Ompa hieno lintu. Minä en ole koskaan maalannut lintuja, pelkään niiden höyhenien maalaaminsta. Jotenki en osaa hahmottaa niiden pehmeää keveyttä. Silti niissä pitäisi saada linnun runko ja kokonaiskuva. Sinä osaat.

  SvaraRadera
 2. Kiitos, Sirkkis! Olin juuri sivuillasi ja katselin kuinka sinä osaat ja jaksat harrastaa!

  SvaraRadera
 3. Katsos kun minä Helsingistä muutin tänne ja jäin *työttömäksi' vapaasta tahdosta .Päätin tehdä sitä mistä tykkään. Tehnyt olen jopa opiskellut uusia asioita ;)

  SvaraRadera
 4. Viisas päätös, oli varmaan hienoa muuttaa rauhallisempiin maisemiin. Nyt minullakin on mahdollisuus tehdä mitä tykkään. En vain vielä ole saanut kaikkea järjestettyä siihen malliin, että se onnistuu. Mutta työn alla on.

  SvaraRadera
 5. Linnut ovat sympaattisia, eikö vain!

  SvaraRadera
 6. Haahkat toivat jo kevään Suomeen! ;D

  SvaraRadera
 7. Marleena, katselin videon blogistasi:) Hienoja hetkiä haahkaparvessa . Täälläkin saan nauttia niiden katselemisesta ja kuuntelemisesta kunhan jäät ovat lähteneet. Vielä ei ole sen aika täällä. Ne ovat todella sykähdyttäviä kevään tuojia!

  SvaraRadera