tisdag 27 september 2011

Tunnustus

Kiitos Marleena Arkea, juhlaa ja unelmia -blogista! Yllätysruusut!

Suloisen ihanat ruusut! Jokaisen kauniin ruusun alla piilee piikki pistävä - niin myös täällä! Pitäisi vastata viiteen kysymykseen. Siis:
1. Lempiruoka? Täytyy tunnustaa, että kutsu valmiin ruoan ääreen on se varsinainen lempiruoka, oli se sitten mitä tahansa, se on HYVÄÄ!
2.Lempimakeinen? En muista nyt pussin nimeä, mutta se sisältää lakritsia ja muita sitkeitä makeisia. Siitä on aikaa, kun olen viimeksi ostanut, siksi ei nimikään muistu mieleen.
3. Lempilukeminen? Juuri tällä hetkellä luen Eeva Kilven Naisen päiväkirjaa iltalukemiseksi. Se on päiväkirja hänen yhdestä kesästään mökillä sisältäen paljon muutakin kuin vain kesämökkikokemuksia. Mutta etenen hitaasti, olen sen lukenut joskus aiemminkin.
4. Mieluisin paikka tehdä käsitöitä? Sohvalla television edessä. Kesällä myös ulkona terassilla auringon lämmössä lintuja kuunnellen.
5. Lempielokuva? Esim. Okalinnut, Tuntematon sotilas, Aki Kaurismäen elokuvat vetoavat pelkistetyllä tyylillään.
Siinähän sitä tuli paljastuksia yhdeksi kerraksi. Haluaisin jakaa nämä ruusut eteenpäin kaikille lukijablogeilleni ja niiden kirjoittajille. Olette ihania! Ottakaa täältä ruusut mukaanne piristämään syksyä pimeydessä!

4 kommentarer:

 1. Ihanat ruusut! Näissä haasteissa tulee mietittyä, varsin haastavia välillä ovatkin :) Hyvin olet vastaukset tänne löytynyt, vaikkei karkkipussin nimi mieleen muistunutkaan, kuulostavat nameilta :) Minäkin olen jo näihin kysymyksiin vastannut blogissani vähän aikaa sitten.

  SvaraRadera
 2. Anja,
  Kauniit ovat ruusut, ihanat! Mietityttää kyllä vastaukset, aina ei kaikki mieleen muistu.

  SvaraRadera
 3. Pitkästä aikaa vierailin täällä... blogit jääneet vähälle kesän aikana. Kiitos ruususta, mutta en osaa sitä ottaa vastaan muutakuin näin ajatuksin!

  SvaraRadera
 4. Ritvau,
  olen huomannut, että pidit kesävapaata! Ole hyvä vain ruususta! saat sen blogiisi, kun klikkaat ensin hiiren oikeanpuoleisella näppäimellä kuvaa, valitse "tallenna nimellä" (=spara som) vaikka kuvatiedostoosi tietokoneelle. OK. Se on siellä. sitten otat kuvan blogiisi sieltä kuvien joukosta tavalliseen tapaan. Näin minä olen tehnyt. Toinen tapa on se, jonka kerroin SinikkaHelenalle.

  SvaraRadera