söndag 17 juli 2011

Oikeastaan Egentligen

... rupesin etsimään ruohonleikkurin käsikirjaa, mutta harhauduin aivan toisille jäljille, kun löysin kaapista nämä sinne unohtuneet kuvat. Yritin oitis ottaa niistä valokuvia, mutta koska ne ovat raameissa ja lasin takana, tehtävä ei ollut kovinkaan helppo. Se näkyy tuloksestakin. Mutta en vain voi olla liittämättä niitä tänne muiden seuraan, vaikka kuvien laatu ei heppoinen olekaan.
... letade jag efter handboken till gräsklipparen men blev förledd in på andra  spår, när jag i ett skåp hittade de här bilderna som fallit i glömska. Försökte ta bilder på dem, men det var svårt, eftersom de är inramade bakom glas. Resultatet är inte heller någonting att skryta med, men de får vara med här ändå.

Noppe-koira heinäseipään varjossa 1961.
Hunden noppe ligger i skuggan av en höstör 1961.
Valokuvasta piirretty 2004. Tecknad efter ett fotografi.
Toipilas 2004, valokuvasta maalattu.En konvalescent, akvarell efter ett fotografi.
Figuuri 2004, akvarelli. En figur, akvarell.
Valitan valokuvien kehnoa laatua.
Beklagar kvaliteten på bilderna.

6 kommentarer:

 1. Ihania töitä!
  Hyvä että kuvasit,lasiheijasteet ei tasoa laske.Kuinka minä ihailenkaan kun joku osaa muotokuvia tehdä.Itse olen sen alueen luovuttanut.Kurssiopettajillekin totean että minulle synnyttäminenkin ollut helpompaa...Hih!

  SvaraRadera
 2. Kiitos sinulle, SinikkaHelena! Kirjoitat kovin ystävällisesti. Mutta olihan se sitten hyvä, kun kuvat ilmaantuivat taas "ihmisten ilmoille"!

  SvaraRadera
 3. Ihania kuvia ei haitannut lasi mukavia ovat.

  SvaraRadera
 4. Kiitos, Sirkkis! Kiva kun kävit katsomassa!

  SvaraRadera
 5. Sydämelliset kiitokset kommentistasi ja lukijaksi tulostasi, silloin on helpompi käydä toisten blogeilla kun on lukijana mm.Ihailen maalauksiasi, se on hieno lahja, minä en usko että minulta löytyy tuota lahjaa sit kun eläkkeelle pääsen, odotan sitä päivää,eikä siihen enää hirveen kauan ole.Sateista torstaipäivää, paistaa kai se aurinkokin,mutta pilvet vain on edessä.t.pepita

  SvaraRadera
 6. Pepita, iloiset kiitokset käynnistäsi ja kommentistasi! myönteiset sanat antavat ihmeellisesti uutta voimaa. Mukavaa ruveta seuraamaan sinun elämääsi blogisi kautta. Eläkkeelle siirtyminen on aikamoinen muutos elämässä, useimmiten se on kai positiivinen, saa enemmän aikaa "omille jutuille", jos vain jaksaa. Välillä se aurinko pilkahtaa esiin pilvien takaa, välillä ripottelee sadetta tänä torstaina. Lämminta on edelleen. Mukavaa torstain jatkoa!

  SvaraRadera