onsdag 15 juni 2011

Onnetonta Olyckligt

Minulle tapahtui haaveri eilen blogiani työstäessäni. Kun piti lisätä omaan blogiluetteloon luettavia, poistinkin vahingossa koko blogiluettelon! Voi nyyh!! Ja nyt en millään löydä yhtäkkiä kaikkien blogiena osoitetta, joten en saa niitä noin vain takaisin. Joten kärsivällisyyttä, kaikki etsitään uudestaan mukaan!

Det hände en olycka, när jag bläddrade igår på min blogg. Jag skulle lägga till någon adress i min blogglista, var litet distr´ä och deletade bort hela listan av misstag! Vilken olycka, gråååt! Men jag skall hitta alla tillbaka, det tar tid, för jag måste leta fram adresserna igen.

4 kommentarer:

 1. Ei hätää. Blogit ovat varmasti omilla paikoillaan. Aloita lukijaraadistasi ja katsele kommentteja. Sitten taas blogien lukijaraateja jne. Siten löydät kadonneen blogilistasi pian jälleen.

  HYVÄÄ JUHANNUSVIIKKOA!

  SvaraRadera
 2. Kiitos, Marja-Leena, kommentistasi ja hyvistä neuvoista! Salapoliisityötä se tosiaan teettää löytää kaikki entiset blogit listaani. Mutta ei niin huonoa ettei jotain hyvääkin, samalla voin löytää uusia seurattavia blogeja.
  Juhannuksesta kuulemma tulee sateinen etupäässä. Joten olemme iloisia jokaisesta auringonpilkahduksesta tällä viikolla ja ehkä sitten myös juhannuksen aikaan. Hyvää juhannusviikkoa ja juhannusta!

  SvaraRadera
 3. Kiitos Sirkka kommentistasi.
  Bloggeri toimii välillä huonosti, minulakin oli koko bogi jokinaikaa sitten vallan kadoksissa ja sen takia tuli tehtyä tuo Teuvon kuvat blogi. Vanha blogi Teuvon kuvat- Teuvon images palasi takaisin ja se on laajempi kuin tuo toinen, joten käy sinäkin Sirkka vielä katsomassa se.
  www.ttvehkalahti.blogspot.com

  Teuvo Noormarkusta

  SvaraRadera
 4. Teuvo,
  Bloggerin kanssa on todella ollut ongelmia tänä keväänä. Huomasin kyllä hakiessani kadotettua osoitettasi, että sinulla on kaksi blogia. Jos en vielä ole liittänyt molempia luettavien listalleni, teen sen hetimiten. Kamalaa, kun koko blogi katoaa, niin kävi minullekin kerran salasanan takia. Onneksi se järjestyi silloin ja onneksi sait sinäkin blogisi takaisin! Kiitos käynnistä!

  SvaraRadera