torsdag 12 maj 2011

Valkovuokkoja ja kahvikalustoa Vitsippor och kaffekärl

Tässä kuvassa on omat puutteensa, mutta jotenkin vain pidän siitä. Kermanekka tuli vähän vinksin vonksin kun en katsonut kauempaa, mutta oikeastaan halusin myös esiintuoda noita valkovuokkoja, kun kukkivat niin ihanasti juuri nyt.
Den här bilden har sina brister, men på något sätt så tycker jag om den. Gräddsnäckan blev lite vimsig, mitt fel, som inte tittade på avstånd på bilden när den var skisserad. Men jag ville frambringa vitsippor, som blommar så härligt just nu.

6 kommentarer:

 1. Ihana taideteos tämä on, aivan upea!
  Valkovuokotkin on ajankohtaisia, ihanat!

  SvaraRadera
 2. Kiitos, Seijastiina! Mielelläni olisin kanssasi samaa mieltä! Valkovuokot ovat olleet kukassa niin pitkään, että nyt sateitten jälkeen ne rupeavat pikkuhiljaa kuihtumaan. Mutta tilalle on tulossa kevätesikoita, kohta on maa keltaisenaan niitä. Tällaista tämä on, pieni hetki kutakin. Sitten tulee kielojen aika, metsäkurjenpolvien jne.

  SvaraRadera
 3. Hei Sirkka

  Pidän kovasti töistäsi. Jos olisit tehnyt kupin ja kermanekan reilusti vinksalleen niin olisi mukava naiivistinen työ.
  Google ei vaan vieläkään antanut minun kirjautua lukijaksi blogiisi.

  Teuvo Noormarkusta

  SvaraRadera
 4. Hei Teuvo!
  Kiitän kovasti positiivisesta arviostasi ja olen iloinen, kun sanot pitäväsi töistäni! Kermanekka meni tosiaan vinksalleen, mutte ei siis aivan tarpeeksi! En ymmärrä, miksi Google ei anna sinun kirjautua, oletko yrittänyt uudestaan? Pitäisihän sen onnistua. Mitään estettä ei pitäisi olla. Tervtuloa onnistumaan!

  SvaraRadera
 5. minäkin pidän aivan erikoisesti tästä työstäsi !

  SvaraRadera
 6. Ritvau,
  Ajatella,kiiitos! Ja minä kun epäröin ottaa tätä mukaan, koska siitä tuli vähän omalaatuinen! Mutta siis ei ole niin tärkeää, että kaikki osatekijät ovat millilleen oikein, vaan tärkeää on jokin muu?!

  SvaraRadera