torsdag 5 maj 2011

Lisää orvokkeja Mer violer


Yritän nyt vain keskittyä akvarelliin ja jätän akryyli- ja öljyvärit toistaiseksi, koska harvoin saan mitään valmista "yksillä väreillä", siis puolet väreistä menee hukkaan kun ei niitä takaisin tuubeihinkaan saa. Ei silti, että akvarellikaan yhdeltä isutmalta valmistuisi, pitää kuivatella välillä ja miettiä ja tehdä muita asioita ja taas välillä ottaa sivellin käteen.

Jag kommer att koncentrera mig på akvarellfärger nu närmast. Olje- och akrylfärger lämnas åt sidan, eftersom jag sällan får något färdigt under en sitsning, då torkar bara färgerna, man kan ju inte få dem tillbaks i tuberna heller.  Inte blir ju akvarellerna färdiga på en gång heller, de får torka emellan, jag får fundera på ämnet och göra något annat i stället, tills det är dags att fortsätta.

8 kommentarer:

 1. Ihanat orvokit :) Samoin edellisessä. Akvarellisi ovatkin kauniita, keveitä.

  SvaraRadera
 2. Kiitoksia kommentistasi, Anja! Sanasi lämmittävät sydäntäni.

  SvaraRadera
 3. Todella kauniita akvarelleja teet ! aivan ihanat orvokit, olet kyllä saanut hyvin muodonkin esille, se ei ole ihan helppoa! Minä käytän niin paljon vettä, että muoto helposti karkaa ......

  SvaraRadera
 4. Sydämelliset kiitokset, ritvau! Antaa puhtia jatkamaan harjoituksia, kun saa positiivisia kommentteja. Tuo veden käyttö onkin sitten kinkkinen juttu, välillä sitä tulee liikaa, välillä liian vähän. Vain kokeilemalla saa siihen sormituntuman.

  SvaraRadera
 5. Hieno työ. maalauksen kuivuttua sitä voi puhtaalla vedellä pestä. Jos haluaa tämänkin työn pyöreyttä voi pesemällä rikkoa, häivyttää. Kaikki on kuitenkin aina makuasioita. Maalauksesi on näin ihan hyvä ja onnistunut.

  SvaraRadera
 6. Kiitos, Markku! Arvostan neuvojasi. Pitää kokeilla pesemistä enemmän, useimmiten pesen silloin kun haluan tehdä kaiken uudestaan. Olen todella iloinen, että pidit tästä ja tervetuloa lukijaksi myös! Viimeksi olen ihaillut sinivuokkojasi, jotka ovat todella ihania.

  SvaraRadera