torsdag 26 maj 2011

Kevään merkkejä Vårtecken

Blogger väittää edelleen, että en ole kirjautunut, vaikka nimenomaan olen!? Kuvia ei voi lisätä. Mutta postauksen voin tehdä. Mistähän tässä on kysymys oikein loppujen lopuksi?
Ilma on mitä kaunein, vain tuuli häiritsee ulkona olemista. Sekin kääntynyt pohjoiseen, joten sitä kesälämmintä saa vielä odottaa. Grefsheim Norjanangervo kukkii upeasti kahdessa paikassa. Omenapuussa ensimmäiset nuput rupeavat raottamaan terälehtiään.

Blogger påstår fortfarande, att jag inte är inloggad, fast jag ju uttryckligen är det!?  Bilder går det inte att infoga. Men ett inlägg går det att skriva. Undrar, vad det är frågan om egentligen.
Vädret är det vackraste, vinden bara blåser störande när man är ute. Den har vänt till norr, så den riktigt varma sommarvärmen får vi ännu vänta på. Grefsheim blommar skönt på två ställen. De första blomknopparna börjar öppnas i äppelträdet.

3 kommentarer:

 1. Minulla myös blogi temppuillut tovin.Sama piirre että teksti meni, kuvat ei.Jotain ihmeparanemista sitten sattui ja systeemi alkoi pelittää.Viime viikko kiusas kommenttien lähettämisellä, vaati aina vain uudelleen kirjautumista.Viimein poistin ruksin osiosta, pysy kirjautuneena, sitten kommentit lähti, kuitenkin joka kerta salasanan ja sähköpostitiedot vaatii.
  Minä jo hädissäni söhelsin niin että oma sähköposti ja blogin hallintapaneelikin hukassa.Viimein sotkut selvis omin avuin.
  Tällainen mummuikäinen kun niin avuton näissä tietsikkatouhuissa.
  Toivottavasti saat ongelmat oiottua!

  SvaraRadera
 2. Toivottavasti tuollainen ihmeparaneminen tapahtuisi täälläkin! vieläkään nimittäin en voi lähettää explorerilla kommentteja, jos sitten tämä nyt menisi läpi. Ja luulenpa, että tännepäinkään ei se pelitä oikein. Ethän sinä mikään noviisi ole tietokoneasioissa, kun omin avuin selvitit sellaiset ongelmat!

  SvaraRadera
 3. Hei,SinikkaHelena, tämähän kävikin! Tein niin kuin sinä olit tehnyt, poistin kruksin "pysy kirjautuneena" osiosta, ja tämä kävikin taas! Täytyy kokeilla vielä lähettämällä viesti blogiisi!

  SvaraRadera