måndag 11 april 2011

Kevättöitä Vårsysslor

Kevät on yllättänyt vauhdikkaalla tulollaan. Lumet ovat suurinpiirtein sulaneet, maa on paljaana ja kaipaa haravaa. Ruukuissa talvehtineet kasvit on siirrettävä ulos, ainakin kasvihuoneeseen. Siemenet on kylvetty ja jopa taimet koulittu. Istutuksien suunnitteleminen on käynnissä. Uusia kukkapenkkejä pitäisi tehdä, voinnin ja jaksamisen mukaan. Kunpa sitä jaksaisi yhtä paljon kuin mieli tekisi tehdä! Mutta kun ei.

Våren kom hastigt när den kom. Snön är i stort sett borta, barmarken väntar på krattan. Växter, som har övervintrat i sina krukor, bärs ut, åtmintone ut till växthuset. Frön har såtts, till och med plantorna skolats.
Nu gäller det att planera för utplantering. Snart får man börja gräva nya rabatter, allt efter ork och hur man mår. Önskar man kunde göra allt man ville göra! Ofta blir det stopp för ambitioner.
Kupponen kuumaa tekee hyvää tuumaustauolla. Vaikka tämä kuppi on jo tyhjentynyt näköjään.
En kopp med kaffe gör gott under funderingspausen. Fast denna kopp tycks redan ha blivit tom.

2 kommentarer:

 1. Kyllä näyttää akvarelli hyvin sopivan sinulle.... vaikka kiva on myös tuo kuihtuneet tulppaanit !
  Piirroksista puhumattakaan... Monipuolinen olet.
  On muuten tuttu tunne tuo että tekisi niin mieli tehdä kaikenlaista, mutta voimat loppuu kesken!!
  mutta tehdään se mitä jaksetaan ja nautitaan siitä! Ihmettelen kyllä kuinka jaksat montaa blogia pyörittää, kun minulla ottaa tuo yksikin lujille!
  Hyvää keväänjatkoa !

  SvaraRadera
 2. Kiitos, Ritva, kommentistasi ja myönteisistä sanoistasi. Lämmittää vanhaa mieltä. Varsinkin tällaisina mollivoittoisina päivinä. Ei sitä vaan jaksa kaikkea, se on uskottava? Olet oikeassa, pitäisi olla tyytyväinen siitä, mitä jaksaa! Blogeja on tullut pyöritettyä montaa, saa nähdä, kuinka kauan. Hyvää kevättä Sinullekin!

  SvaraRadera