söndag 2 januari 2011

Vauvakuvia * Babyporträtt

Olen yrittänyt "ikuistaa" kaksosia vauvaiän valokuvasta vesiväreillä. Ylempänä ensimmäinen versio, alempana "paranneltu"  versio. Itse en osaa sanoa, kumpaa pitäisin parempana. 
Har försökt "föreviga" tvillingarna med vattenfärger från ett fotografi i babyåldern . Övre bilden är en tidigare version, nedre en "förbättrad" version. Själv kan jag inte avgöra vilken av dem skulle vara bättre.

6 kommentarer:

 1. Mielestäni alimmainen on paremi se on valoisampi ylimmäinen on jotenkin kun siinä olisi harmaa kalvo vaikka kumpikin kuva on todella hyvin tehty.. mielestäni

  SvaraRadera
 2. Kiitos mielipiteestäsi, Anonyymi!

  SvaraRadera
 3. Hej Sirkka, nu är jag här och tittar på de otroligt vackra målningarna på två av våra älskade barn, det var därför du frågade om jag varit in på bloggen?! Jag ska titta lite oftare in på den här sidan, jag har mest varit in på de två andra sidorna.
  De är så välgjorda båda målningar så jag vet inte heller riktigt vilken som är bättre, kanske den nedre nyare versionen för att den är lite klarare i färgerna. Men den övre bilden är ju orginalversionen. Du är så duktig!!
  Söndag kväll och ny vecka igen imorgon. Läggdags för barnen snart. Sköt om dej! Kramar från Petra.

  SvaraRadera
 4. Petra, roligt att du hittade hit! Barnen är ju så fina att det är svårt att ge dem rättvisa i bildform! Vi får se vilken bild som börjar kännas bäst. Eller det kanske blir nya bilder. Hoppas barnen har kommit till sängs nu, eller snart gör det, att de och ni alla orkar med nya veckan igen. Kramar!

  SvaraRadera
 5. Marja-Leena,
  He ovat lapsenlapsiani!!

  SvaraRadera